Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Dodaj: No.34 Yunguang Road, Oubei, Yongjia, Wenzhou, Zhejiang, Kina

Mob: +8613588932300

E-mail: koeo@koeochina.com

Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj
Trend razvoja motora
Feb 02, 2018

Na industrijskim lokacijama, brojila koji meru protok fluida su kolektivno nazvani kao merači protoka ili merači protoka. To je jedan od najvažnijih instrumenata u industrijskom mjerenju. Sa razvojem industrije, tačnost i opseg merenja protoka su sve zahtevniji. U cilju ispunjavanja različitih načina upotrebe, različiti tipovi merača protoka su postali jedan za drugim i široko se koriste u nafti i prirodnom gasu, petrohemijskoj industriji, prečišćavanju vode, hrane i pića, farmaceutici, energetici, metalurgiji, pulpi i papiru i industrije građevinskog materijala.

Frost & Sullivan Consulting koristi studijski model s punim pogledom od 360 stepeni i fokusira se na globalnu, integrisanu aplikativnu industriju, tehnologiju i razvoj tehnologije, ekonomiju, konkurentsku okolinu i korisnike industrije i mnoge druge modele za sprovođenje sveobuhvatne studije na tržištu merača protoka. U ovom radu ciljani merač protoka, volumetrični merač protoka, merač protoka turbine, merač protoka diferencijalnog pritiska, merač protoka promjenjivih površina, elektromagnetski merač protoka, ultrazvučni merač protoka, merač protoka vretena (tipični merač protoka fluida) Coriolis mjerač protoka i priključni termometar istraživački objekat, analiza tržišta. [1]

U 2008. godini globalno tržište merača protoka dostiglo je 2,83 milijardi USD, što je povećanje od 3,9% u odnosu na 2007. godinu.


 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Obratite nam se

  Dodaj: No.34 Yunguang Road, Oubei, Yongjia, Wenzhou, Zhejiang, Kina

  Mob: +8613588932300

  E-mail: koeo@koeochina.com

 • QR Code
 • Copyright © Zhejiang Koeo Petroleum Machinery Co, Ltd Sva prava pridržana.